Contextuele Benadering Verdiende vrijheid - Jaco de Rapper

Vrijdag 13 februari 2015 Het VlinderHuys

Jaco de Rapper verzorgt een inspirerende middag over de Contextuele Benadering. Hij zal een lezing geven over de belangrijkste uitgangspunten. In de workshop passen we deze toe op (ervaringen uit) ons eigen leven. De ervaringen gaan we uitwisselen waardoor we meer inzicht krijgen in onze meest vitale relaties.

Drs. Jaco de Rapper (1963) is gedragswetenschapper, familietherapeut en organisatie andragoog. In Nederland is hij meer dan 25 jaar één van de verspreiders van de Contextuele Benadering, het gedachtegoed van wijlen prof. Dr. I.Boszormenyi Nagy in gezondheidszorg, onderwijs, hulp- en dienstverlening en het bedrijfsleven .In de jaren negentig van de vorige eeuw heeft hij met prof. Nagyin Nederland gewerkt.

Jaco zijn meerzijdige partijdigheid, scherp analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden maken hem tot veel gevraagd inleider, consultant, coach, trainer en begeleider in complexe situaties. Onder zijn redactie verschenen in 2007 en 2009 twee bundels ‘In contextueel perspectief’. In 2013 is het ‘Face to Faceboek: maak je persoonlijk businessplan’ uitgegeven dat hij met coauteur Birgitta van Loon heeft geschreven.