Yoga – Martha Bouwer

Vrijdag 10 oktober 2014 - Drakenburg - Hilversum

Het Spiegelgenootschap heeft de essentie jezelf en de ander te ontmoeten, dus gaan wij vandaag door middel van Hatha Yoga, jezelf en de ander ervaren.

Yoga betekent verbinden. Wij gaan ons vandaag verbinden met ons lichaam, onze adem, de ruimte in ons en om ons heen, en de ander.

We richten ons vandaag op yogaoefeningen, van heel statische tot lichte en vloeiende bewegingen. De aandacht voor de adem is daarbij essentieel, want door de adem belichamen/voelen we ons zelf en door te voelen maken we verbinding  met ons hart en onze ziel. We werken individueel en met elkaar, we gebruiken onze stem, we staan, we zitten, we liggen. We spannen ons in en ontspannen, we maken geluid en  zijn stil. Yoga is een direct geleefde ervaring. Ik wil je, iedere keer weer, meenemen naar het moment van NU, NU, en NU.

Martha Bouwer heeft meer dan 30 jaar ervaring als yoga-docente. Na verschillende yoga-opleidingen is zij ook geïnteresseerd in westers-georiënteerde therapieën, die zij in haar lessen verwerk. Zij is gecertificeerd Rebalancer. Martha heeft een eigen praktijk voor yoga en counseling in het Oosten van het land.

Martha Bouwer, Halseweg 13, 7021 CX  Zelhem. Telefoon 0314 622 212, Martha@Yogawereld.nl