MIR-methode - Mireille Mettes

Vrijdag 18 januari 2013 - Drakenburg - Hilversum

De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode met een aantal bijzondere eigenschappen: het is ontstaan in de praktijk, het is volledig zelfstandig uit te voeren door iedereen, het geeft heling op lichamelijk en emotioneel vlak, en ook op het vlak van je levensdoel.

De methode is ontstaan in Mireille's natuurgeneeskundige praktijk door bestudering van vele alternatieve methodes en door samenwerking met cliënten. Het vele detectivewerk, middels spiertesten, leidde tot een methode die eenvoudig is en die zijn effect al heeft bewezen. Zie voor ervaringsverhalen de website www.mirmethode.nl. Voor iedereen die alvast nieuwsgierig is: bekijk de instructievideo op de website en begin alvast met de MIR-Methode. Mireille beantwoordt vragen tijdens de workshop en geeft een demonstratie hoe ze er zelf mee werkt. Ze zal ook de MIR-Methode voor Kinderen laten ervaren en uitleg geven bij de betekenis ervan, wat het voor kinderen doet en hoe het heling geeft aan je Innerlijke Kind.

Mireille Mettes is lerares, Onderwijskundige en Natuurgeneeskundig therapeut. Ze schreef het Handboek over de MIR-Methode en maakte er een luister-CD over. Ze werkt nu fulltime aan het verspreiden van de MIR-Methode over de hele wereld. Boek en CD zijn vertaald in het Engels en Duits.