Vrijdag 9 maart 2012: Moving Management gericht op lichaamsbewustzijn - Petra Bijl

Kunnen Managers Dansen? Met die intrigerende vraag nodigde Carlos Garcia uit Argentinië veel managers in Zuid Amerika uit. De kernvraag was niet om te gaan dansen, maar om dans, bewegen en muziek, het creëren van geïntegreerd lichaamsbewustzijn in te gaan zetten bij persoonlijk leiderschap en veranderprocessen in organisaties.

Ervaar tijdens deze workshop Moving Management, hoe muziek en beweging werkt binnen relaties. Zie hoe je op een authentieke manier contact kan leggen, resultaten kan halen en eigen creativiteit kan ontdekken en benutten. Het brengt je in het hier en nu, je ervaart plezier en kunt oefenen met in feedback zijn met jezelf en anderen. Je hoeft niet te kunnen dansen, een open mind en hart is voldoende.

In de kern gaat het om lichaamsbewustzijn te ontwikkelen en dat te leren integreren met je cognitieve en intuïtieve deel. Denken, voelen en doen, het hoofd, het hart en de buik op elkaar af te leren stemmen en dat geïntegreerd in te leren zetten. Niet door erover te praten, maar door het te ervaren en dan te integreren. In je werk, je organisatie, je leven. In de spiegeling met de ander ontwikkel je je eigen identiteit. 

Door de positieve, harmoniserende en soms ook confronterende ervaringen tijdens het bewegen op muziek, maken we het verlangen wakker om dit ook in het verdere werk en leven een plek te geven. Dit lichaamsbewustzijn kun je als thermometer gaan gebruiken in je persoonlijke- en zakelijke relaties, het realiseren van je missie en doelstellingen.

Deze workshop wordt gegeven door Petra Bijl.